Droom je ervan om betrokken te zijn bij diverse en inspirerende schilderprojecten?

Kom dan werken bij Schilder Breda!

Vacature Allround schilder

Als allround schilder bij Schilder Breda ben jij de kern van strak afgewerkt schilderwerk. Je beheerst veelzijdige vaardigheden, waaronder schuren, schilderen, behangen en glas zetten, met aantoonbare ervaring in het vak. Representativiteit en klantgerichtheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Met een geldig rijbewijs en beschikbaarheid voor 37,5 uur per week sta jij klaar voor een nieuwe uitdaging. Werk je graag aan diverse en inspirerende projecten? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons team bij Schilder Breda.

Jouw Rol

Als essentieel lid van ons team bij Schilder Breda speel jij een cruciale rol in het tot stand brengen van hoogwaardig schilderwerk. Jouw vakmanschap, creativiteit en aandacht voor detail zijn de drijvende kracht achter de strakke en professionele afwerking die wij nastreven.

Of je nu bezig bent met het schuren van oppervlakken, het zorgvuldig aanbrengen van verf, behangen of glas zetten, jouw veelzijdige vaardigheden zijn van onschatbare waarde voor het succes van onze projecten. Jouw inzet en expertise zorgen ervoor dat wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen en een blijvende indruk achterlaten.

Bij Schilder Breda geloven we in teamwerk, waarbij iedereen een unieke bijdrage levert aan het gezamenlijke doel van hoogwaardig schilderwerk en tevreden klanten. Als onderdeel van ons team ben je niet alleen een schilder, maar een belangrijke schakel in het realiseren van de visie van Schilder Breda.

Met representativiteit en klantgerichtheid als vanzelfsprekendheden in jouw rol, draag je bij aan het positieve imago van Schilder Breda. Samen werken we aan het creëren van prachtige en duurzame resultaten voor onze klanten, waardoor jij een onmisbare speler bent in ons succesverhaal bij Schilder Breda.

Wat Wij Bieden:

  • Een plezierige werkomgeving
  • Kansen voor Persoonlijke Ontwikkeling
  • Bij een werkweek van 37,5 uur bieden wij 25 vakantiedagen.
  • Bij Schilder Breda hanteren we een beloning die in lijn is met de schilders cao

Jouw Uitdaging:

Bij Schilder Breda dagen we je uit om jouw veelzijdige schildervaardigheden in te zetten voor hoogwaardige resultaten. Of het nu gaat om het verfijnen van details, het experimenteren met nieuwe technieken of het betrokken zijn bij inspirerende projecten, elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Hier draait het niet alleen om schilderen; het gaat om streven naar perfectie, het overtreffen van verwachtingen en het maken van indruk. Bij Schilder Breda bieden we niet alleen een baan, maar een plek waar jouw talent en ambitie tot hun recht komen. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Ontdek de mogelijkheden en groei met ons mee bij Schilder Breda.